fredag 26 november 2010

Julhjärta

Dessa fina hjärtan knåpade jag ihop i går kväll. De kommer att finnas till salu på Nybo Valbo Gävle julmarknad i morgon lördag 27/11.

tisdag 23 november 2010

Årets första julklappar

Jag har just slagit in årets första julpaket. Läckert med gamla tidningar och rött snöre. Dagen före julafton lackar vi paketen.

söndag 21 november 2010

Underbar choklad!


Nu har jag testat ett recept som finns i julnumret av Jeanne d`Arc Living.
Det blev en helt underbar choklad med mörk och vit choklad, nougat och hackad mandel. Man kan skära skivor av och bjuda på som jag gjort på bilden eller så kan man skära skivorna till lagom stora chokladbitar. Otroligt enkelt att göra men ljuvligt gott!

fredag 19 november 2010

Shabby chic julpyssel




Kreativiteten flödar och jag kommer på nya Shabby chic julsaker som man kan göra hela tiden. Smällkarameller av notpapper på toarulle med kopierad och förminskad filmis. Pärlor klistrade på hårdpapp blir ett fint kors. Upptäckte att det snart är advent. Får baka pepparkakshus i veckan som kommer.

onsdag 17 november 2010

Har varit på min vanliga loppisrunda som jag brukar åka på varje onsdag idag och gjort ett riktigt underbart Shabby Chic fynd. En stor härlig och mycket gammal julängel med tillhörande bock. Till och med ljusen är handstöpta. Den får stå på vår buffé i jul.

tisdag 16 november 2010

Julpyssel



Nu har jag lyckats pyssla ihop lite Shabby Chic julsaker som ska säljas vid Nybo Café den 27/11.
Bilderna på kristyrhjärtarna och julstrutarna med ull är gamla filmisar från 40-talet. Jag älskar att pyssla när man slipper plocka undan på en gång. Önskar verkligen att jag hade ett stort hobbyrum!

måndag 15 november 2010

Tiden går och jag hinner inte med!

















Oj vad tiden springer iväg! Att blogga är nog inget för mig hinner inte med att uppdatera. Jag har fullt upp med att hinna med min hemsida.

Jag har i alla fall haft tid att pyssla lite. Tillverkat en del smycken och tovat lite julsaker. Jag har också gjort en del nya Shabby Chictavlor. Tidigare gjorde jag mer lite mörkare tavlor men nu är det den ljusa Shabby Chicstilen som gäller. Det är ju den stilen jag har i min butik.